Başkan Harmancı’dan Ankara’da yararlı temaslar

Image

Başkan Harmancı’dan Ankara’da yararlı temaslar

26/01/2023

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş’ın daveti ile Ankara’da bulunan LTB Başkanı Mehmet Harmancı, temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Başkent Ankara’nın 3 önemli ilçesinin belediye başkanları ile bir araya gelen Başkan Harmancı, mevkidaşları ile yararlı görüşmeler gerçekleştirdi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile bir araya gelen Başkan Harmancı, LTB’nin projelerini aktararak, ilçe belediyelerin çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

LTB Başkanı Harmancı gerçekleştirdiği 3 ayrı ziyarette özellikle karşılıklı güvene dayalı işbirliği konusunda bir yaklaşım ortaya koyarken, yerel demokrasinin güçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Ziyaretlerde Türkiye ve KKTC'de son dönemlerde yaşanan siyasal gelişmelere ilişkin karşılıklı görüş alış verişinde de bulunulurken, bundan sonraki süreçte belediyeler arası işbirliğinin daha ileriye nasıl taşınacağı konusunda somut bir takım ilerlemelerin planlaması da yapıldı.