LTB-KT.Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde büyüklerimiz Kızılbaş Parkı’nda doğayla iç içe egzersizler yaptı

Image

LTB-KT.Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde büyüklerimiz Kızılbaş Parkı’nda doğayla iç içe egzersizler yaptı

22/03/2024

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından K.T. Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde İyi Ki’lerimiz için Merkez Lefkoşa’da yer alan Fizyoterapistlerle Grup Egzersizleri bu kez Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kızılbaş Parkı’nın doğal ortamında gerçekleşti. LTB Başkanı Mehmet Harmancı da etkinliğe katılarak hem üyelerle sohbet etti hem de üyelerin yaptığı egzersiz ve kültür-fizik hareketlerine eşlik etti.

K.T. Fizyoterapistler Derneği iş birliğinde İyi Ki’lerimiz için düzenlenen ve sağlık, mental ve sosyalleşme açısından oldukça verimli olan egzersizler yanında birim tarafından saç bakımı ile kuaför, tansiyon-şeker ölçümü, kan tahlili testi, hastane ulaşım hizmeti, hastaneden ilaç temini, psikolojik destek gibi hizmetler, özel günlerde düzenlenen etkinliklere, tiyatro, konser, gezi gibi sosyal ve kültürel faaliyetlere katılım hizmetleri sunuluyor.

Avrupa ülkelerinde yaygın olarak uygulanan Fizyoterapistlerle Grup Egzersizleri ile birey hem yaş grubuna göre bedensel hareketler yaparak hayatına sağlıklı bir şekilde devam ediyor, hem mental olarak kendini egzersizlere odaklayarak rahatlarken grup içerisinde arkadaşları, yeni tanıştığı arkadaşları ile sosyalleşme imkanı da buluyorlar