Yenimahalle Belediyesi ile kurumsal işbirliği

Çocuklar Dünya Su Günü’nde LTB’yi ziyaret ettiler
23 Mart 2016

Yenimahalle Belediyesi ile kurumsal işbirliği

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı Yenimahalle Belediye Başkanı  Fethi Yaşar ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

foto 3-min

Harmancı

LTB Başkanı Mehmet Harmancı kabulde, Ankara’nın önemli ilçelerinden olan Yenimahalle Belediye  Başkanı ve yetkililerini LTB’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. LTB Başkanı Mehmet Harmancı Türkiye’de son dönemde yaşananlarla ilgili büyük üzüntü duyduğunu söyleyerek böyle dönemlerde dayanışmanın ve demokrasinin ön plana çıkmasının  önemine işaret etti. Tüm Türkiye’ye başsağlığı dileyen Harmancı; “Dost  ve kardeş bağları ile bağlı olduğumuz Türkiye’de yaşayan herkesin acısını paylaşıyoruz.” Bu dönemin atlatacağına dair inanç belirten Harmancı, kaynağı ne olursa olsun terörün ve masum insanların katledilmesinin bir insanlık suçu olduğunun altını çizdi. Yenimahalle Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Harmancı, belediyenin önemli projelere imza attığını ve bu projelerin birçok belediyeye referans teşkil edecek kazanımlar sağlanabileceğini vurguladı. LTB Başkanı Harmancı görüşmede ayrıca LTB’nın plan ve projeleri hakkında da Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar’ı bilgilendirdi.

foto 5-min

Yaşar

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’da kabulde duyarlılığından ötürü LTB Başkanı Mehmet Harmancı’ya teşekkür ederek bu tür acıların ortak olduğunu kaydetti. Yaşar, Cumhuriyetin ilanından itibaren gerek içerden gerekse dışardan Türk halkının huzurunu bozmaya yönelik çeşitli  girişimlerin olduğunu, bugüne kadar bunların üstesinden gelindiğini, bundan sonra da  gelineceğini kaydetti.  Kıbrıs halkının özgür bir şekilde kimseye muhtaç olmadan,  kendi ayakları üzerinde durmasının Türk Milletini de mutlu edeceğini söyleyen  Yaşar, Başkan Harmancı’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

foto 1-min

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..