LTB’den Evsel Atık Toplama Günleri’ne Yeni Düzenleme
‘Robinson Dans Öğreniyor’ çocukların beğenisini kazandı
14 September 2022

Tiyatronun Eylülü “Kutlama” ile devam etti

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sunumu 18. Kıbrıs Tiyatro Festivali, oyun seyircisi ile karşılanmaya devam ediyor.

Arabahmet Bölgesi’nde yer alan Rauf Denktaş Kültür Merkezi’nde devam eden Tiyatro’nun Eylülü’nde Oyun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları’ndan “Kutlama” oldu.

Nobel Edebiyat Ödülü Harold Pinter’ın oğlu olan “Kutlama”nın sahibiliğini Yıldırım Fikret Urağ, dramaturgunu ise Dilek Tekintaş üstlendi.

Oyuncular ayakta alkışlandı

Oyuncu kadrosunda ise Can Ertuğrul, Erkan Sever, Selim Can Yalçın, Selin İşcan, Çağlar Polat, Pınar Demiral, Şehnaz Bölen Taftalı, Özgür Efe Özyeşilpınar, Gizem Akkuş ve Orçun Tekelioğlu yer aldı.

Lüks bir akşam yemeklerinin tartışmalarını alan tartışmalarını, hazırlıklarını ve izleyicilerini izleyicilere anlatmıyor.

İstanbul Şehir Tiyatroları’na teşekkür plaketi

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da beğenilecek oyunudan oluşan salonun tamamı dolduranseverler tarafından alkışlandı.

Oyun sonunda Lefkoşa Belediye Tiyatrosu Kültür İşleri Sorumlusu Barış Refikoğlu tarafından oyuncu Erkan Sever’e gecenin anısına plaket takdim edildi.

Supportscreen tag