“Tesir” herkesi tesir altına aldı

Festivalde sıra çocuklarda
22 Eylül 2016

“Tesir” herkesi tesir altına aldı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) “Karanlığa rağmen karanlıkta görmek için” sloganıyla düzenlediği 14. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde dün akşam Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatrosu’nun Tesir adlı oyunu sergilendi.
Sanem Öge tarafından Türkçeye çevrilen ve İsmet Vural’ın yapımcılığını üstlendiği oyunu, Çağrı Şensoy yönetti.  Alican Okan’ın müziklerini hazırladığı “Tesir”in oyuncu kadrosunda, Salih Bademci, Güneş Sayın, Aslı Yılmaz ve Metin Yavuzoğlu yer alıyor.

foto-2

YDÜ-AKKM’de sahneye konan Aşkı ve yalnızlaşan insanı bir antidepresan deneyi ile sorgulayan iki perdelik oyunu, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı Belediye Meclisi üyeleri de izledi.

foto-6

Büyük beğeni toplayan oyun sonunda Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber tarafından Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatrosu oyuncularına plaket ve çiçek takdim edildi.

foto-3

22 Eylül’de “Tersine Dünya”

Akgünler Turizm ana sponsorluğunda gerçekleştirilen festival 22 Eylül Perşembe akşamı Bursa Nilüfer Belediyesi’nin “Tersine Dünya” oyunu ile devam edecek. Oyun YDÜ-AKKM’de saat 21:00’da sahnelenecek.

seyirci