Tarihi geçmiş kuru meyve ve kuruyemişler imha edildi

Lefkoşa’ya bahar geldi
16 Nisan 2016

Tarihi geçmiş kuru meyve ve kuruyemişler imha edildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin belediye sınırları dahilindeki denetimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.Bu çerçevede  Levent Gıda Foods Ltd’e ait gıda deposunda, gerçekleştirilen denetimde  tarihi geçmiş kuru meyve ve kuruyemişlerin yeniden paketlenerek satışa sunulmaya hazırlandığı tespit edildi. Yapılan tespit üzerine tarihi geçmiş 335 kg kuru kayısı, 4 kg ceviz ve etiket bilgisi olmayan 10 kg kuru incir müsadere edilerek imha edildi.

FOTO 3

FOTO 1
Okul kantinlerine yönelik yapılan denetimlerde ise bazı kantinlerde imalatçısı belli olmayan, etiket bilgisi olmayan 49 adet poğaça, 60 adet sigara böreği ve 10 adet sandviç müsadere edildi.