LTB’de renkli gündem
Lefkoşa Maratonu için LTB ile Turkcell’den örnek işbirliği
9 Eylül 2015

Sumru Yavrucuk’un tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı

Oscar Grup Otelleri anasponsorluğunda Lefkoşa Türk Belediyesi’nin sunduğu “13.Kıbrıs Tiyatro Festivali” dün (3 Eylül Perşembe) gece Sumru Yavrucuk’un müthiş performansına sahne oldu. “Yaşamak İçin Uyanmak Gerek, Uyanmak İçin Tiyatro” sloganı ile 29 Eylül’e kadar tiyatrosevelerle buluşacak festivalde Tebdil-i Mekan Tiyatrosu’nun YDÜ-AKKM’de sahnelediği “Shirley” adlı oyunda tek kişilik performansı ile büyük beğeni toplayan Türkiye’nin önemli tiyatro oyuncularından Sumru Yavrucuk oyun sonunda salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Oyun sonrasında Festivali Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber oyunun yönetmeni de olan oyuncu Sumru Yavrucuk’a festival plaketini ve çiçek takdim etti.

Meltem Cumbul’lu “Göl Kıyısı” Salı gecesi
Ana Sponsorluğunu Oscar Oteller Grubu, Platin Sponsorluklarını Kıbrıs Türk Petrolleri; Avenue Dereboyu, The Olive Tree Hotel, Bellapais Monastery Village Otel, River Side, ulaşım sponsorluğunu KIB – HAS Ltd ile Virgo Trans ve salon sponsorluğunu Yakın Doğu Üniversitesi’nin yaptığı 13.Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde sırada Talimhane Tiyatrosu’nun “Göl Kıyısı” oyunu var. Meltem Cumbul, Pelin Ermiş, Seren Şirince, Ushan Çakır ve Yiğit Özşener’in oynadığı “Göl Kıyısı” oyunu 8 Eylül Salı günü saat 21:00’de YDÜ-AKKM’de sahnelenecek.

Sumru Yavrucuk’un tek kişilik performansıyla ayakta alkışlandı

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..