Semaver Kumpanya’nın “İçerdekiler” oyunu ayakta alkışlandı

LTB’nin şehrin altyapısına yönelik çalışmaları sürüyor
30 Eylül 2016
LTB ile EMAA işbirliğinde düzenlenen Kış dönemi kursları başlıyor
2 Ekim 2016

Semaver Kumpanya’nın “İçerdekiler” oyunu ayakta alkışlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin(LTB)sunduğu ve Lefkoşa Belediye Tiyatrosu tarafından Akgünler Turizm ana sponsorluğunda düzenlenen  “14. Kıbrıs Tiyatro Festivali” 29 Eylül Perşembe gecesi YDÜ AKKM’de sahnelenen Semaver Kumpanya’nın“İçerdekiler” oyunu ile devam etti. Volkan M. Sarıöz’ın yönettiği Mustafa Kırantepe, Nihal Yalçın, Serkan Keskin’in oynadığı “İçerdekiler” oyunu ile festivale ilk kez katılan Semaver Kumpanya, Kıbrıs seyircisinden tam not alırken oyuncular ayakta alkışlandı. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da takip ettiği 2 perdelik oyun sonrasında Festival Repertuvar Sorumlusu Aliye Ummanel sanatçılara festivale katıldıkları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

img_9116-min

icerdekiler-3-min-1

icerdekiler-1-min

Festival’de son haftaya giriliyor

“Üç Kız Kardeş”in göç dramı

Festivalde heyecan 4 Ekim Salı gecesi Anton Çehov’un yazdığı, Aleksandar Popovski’nin yönettiği, Özge Özder, Selin İşcan ve Tuba Karabey’in oynadığı Hayal Perdesi’nin “Üç Kız Kardeş” oyunu ile sürecek.