Satrançcılar Fuat Celallettin anısına mücadele etti

21 Şubat 2014

Satrançcılar Fuat Celallettin anısına mücadele etti

satrnc

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü’nün merhum Lefkoşa Belediye Başkanları anısına düzenlediği 7 turluk anı satranç turnuvasının dördüncü ayağı 14 Şubat Cuma gecesi Lefkoşa Satranç Derneği’nde gerçekleşti. LTB Spor Kulübü ile Lefkoşa Satranç Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri turnuvanın dördüncü ayağı 1962-69 yıllarında başkanlık yapan merhum başkanlardan Dt Fuat Celallettin anısına oynandı. Turnuvanın beşinci turu 21 Şubat Cuma günü Dr Ziver Bodamlalızade anısına Lefkoşa Santranç Derneği’nde saat 19.00 da gerçekleştirilecek.

36 kişinin mücadele ettiği Turnuvanın dördüncü tur sonuçları ile beşinci tur eşleşmeleri ekte sunulmuştur.