Sanayi Bölgesi’nde temizlik seferlerliği

Lefkoşa’da Hayvan Barınağı Projesi hazırlanıyor
15 Ağustos 2013
Fellahoğlu: “Sivil toplum halka hizmette önemli bir yere sahip”
19 Ağustos 2013

Sanayi Bölgesi’nde temizlik seferlerliği

araba

Lefkoşa Türk Belediyesi, Başkent’in en fazla çöp sorunu yaşanan bölgesi olan Organize Sanayi Bölgesi’nde temizlik seferberliği başlattı.

Evsel atıkların toplanmasında sıkıntı yaşanmamasına rağmen, özellikle konteynerlerin boşaltılmasında mevcut araçlarda yaşanan arızalar ve araç eksikliği nedeni ile yetersiz kalındığı açıklanırken, bu konuda diğer belediyelerden katkı sağlandı.

Alayköy ve Değirmenlik katkı koyuyor

Alayköy ve Değermenlik Belediyesi’nden gelen 2 çekirge ile LTB’yer ait 1 çekirgenin başlattığı etkin çalışmalar neticesinde acil müdahale edilmesi gereken noktalardaki çöpler kaldırılırken, çalışmalar gün boyunca devam etti.

İlerleyen günler içerisinde diğer belediyelerden gelecek destek ile birlikte bölgedeki birikmiş çöplerin alımının devam edeceği açıklanırken, çöplerin toplanması konusunun rutine çevrilmesi çalışmaları da sürdürülüyor.