Piyango çekişilişte kazananlar hediyelerini almaya başladı

res
Fellahoğlu, RES-BİR ile sektörün sorunlarını konuştu
3 Nisan 2014
konserc
Bahar Gökhan’dan bir “Bahar Konseri”
7 Nisan 2014

Piyango çekişilişte kazananlar hediyelerini almaya başladı

hediye

LTB Spor Kulübü hediye dağıtımı başladı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü’nün, 28 Mart Cuma günü BRTK’da noter huzurunda gerçekleştirildiği piyango çekilişinde, kazananlar hediyelerine kavuşmaya başladı.
Kulübe maddi katkı sağlanması amacıyla organize edilen piyango çekilişinde, 001508 numaralı bilet sahibi cep telefonu kazandı. Bilet sahibi Arif Koral, hediyesini LTB Meclis Üyesi ve LTB Spor Kulübü As Başkanı Akın Aktunç, LTB Müdürü Mehmet Çakmak ve Müdür Muavini Gülev Sıdal eşliğinde, LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’nun elinden aldı.
Fellahoğlu: “Hem çalışanların hem de halkın katıldığı sportif etkinlikler düzenliyoruz”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu LTB Spor Kulübü’nün 2013 sonunda Genel Kurul ile aktif hale getirildiğini ve çeşitli sportif faaliyetler düzenlemeye başladıklarını söyledi. İlk olarak masatenisi turnuvası daha sonra da satranç turnuvası organize ettiklerini dile getiren Fellahoğlu kulübün gerek belediye çalışanları gerekse Lefkoşa halkının katılacağı etkinlikler düzenlemeyi amaçladığını kaydetti. Kulübe katkı sağlamak amacıyla bir piyango çekilişi düzenlediklerini dile getiren Fellahoğlu sportif etkinliklerin önümüzdeki aylarda da süreceğini söyledi.