Pekur Limited “LTB’ye yeni dönemde güveniyoruz”

egitim
Sivil Savunmadan, Kanalizasyon Şubesi personeline eğitim
8 Kasım 2013
muzik
Konserler Kasım ayı boyunca devam edecek
8 Kasım 2013

Pekur Limited “LTB’ye yeni dönemde güveniyoruz”

pekur

pekurZor bir süreçten geçen Lefkoşa Türk Belediyesi’ne (LTB) hem hizmet hem de malzeme yardımları sürüyor. Bu kapsamda Pekur Limited. Direktörü Uğur Ergün’de LTB’nin ihtiyacı olan portatif yangın söndürme cihazlarını şirketlerinin karşılayacağını açıkladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu yangın ve güvenlik sistemleri alanında hizmet veren Pekur Limited yetkililerini kabul etti.

Kabulde Pekur Ltd. direktörü Uğur Ergün ve genel müdür İlkin Kalıbcıoğlu hazır bulundu. LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ile bir süre görüşen Ergün, LTB’ye portatif yangın söndürme cihazları ve yangın söndürme eğitimi vermek istediklerini açıkladı. Ergün, LTB ile geçmiş yıllarda çalıştıklarnı ancak belediyenin sıkıntılı bir dönemden geçtiğine işaret ederek, şirket olarak yeni dönemde LTB’ye güvendiklerini ve bu anlamda üzerlerine düşen görevi yaparak katkı koymak istediklerini belirtti. LTB’de ihtiyaç olarak belirledikleri portatif yangın söndürme cihazlarını firmalarının karşılayacağının söyleyen Ergün, ayrıca LTB’de mevcut olan yangın söndürme tüplerinin bakım ve dolumunu da yapacaklarını vurguladı.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu’da kabulde yaptığı açıklamada Pekur Ltd. Direktörü Uğur Ergün’e örnek davranışı ve koyacağı katkı için teşekkür etti.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..