Paylaşım Mutfağı’nda 300 çocuk ve yetişkine yemek verildi

LTB Halk Sağlığı Şubesi denetimleri aralıksız sürdürüyor
14 Ekim 2016

Paylaşım Mutfağı’nda 300 çocuk ve yetişkine yemek verildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından Belediye Pazarı’nda (Bandabuliya’da) hizmete giren Paylaşım Mutfağı’nda bugün(14 Ekim Cuma) Sivil Savunma Teşkilatı ve LTB işbirliğinde 300 kişilik öğle yemeği verildi.İhtiyaçlılara yemek dağıtmak için, toplumdaki paylaşım ve dayanışmayı gösterebilmek için LTB tarafından Mayıs ayında hizmete giren Paylaşım Mutfağı’nda bugün verilen yemeğe LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Sivil Savunma Başkanı Erdoğan Çelebi ve bazı belediye meclis üyeleri katıldı. Atatürk İlkokulu öğrencilerinin de katıldığı yemek Sivil Savunma Teşkilatı’nın “Seyyar Mutfak Eğitimi” çerçevesinde düzenlendi. Başkanlar Harmancı ve Çelebi’nin de çocuklarla birlikte yemek yediği etkinlikte Paylaşım Mutfağı üyelerine de belediye araçlarıyla yemekleri dağıtıldı.

Sponsorları desteğiyle büyüyen proje

Toplumda büyük bir ilgi gören ve sponsorların da destekleriyle her geçen gün büyüyerek hizmet vermeyi sürdüren “Paylaşım Mutfağı”nda üretilen yemekler, günde bir defaya mahsus yardıma muhtaç yaşlılar, düşük gelirliler ve mülteciler arasından belirlenen ihtiyaçlı kişilere evlerine dağıtılıyor.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..