Özel gereksinimli bireylere beslenme eğitimi

Özel gereksinimli bireyler için LTB ve İşletmelerden örnek işbirliği
30 Ekim 2015

Özel gereksinimli bireylere beslenme eğitimi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Engellemeyen Lefkoşa Birimi tarafından özel gereksinimli bireylere yönelik beslenme konusunda bir eğitim gerçekleştirildi.
LTB Mimar Mehmet Vahip toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim diyetisyen Nesil Çağansoy Akün tarafından gönüllü olarak verildi. Eğitime, özel gereksinimli bireyler ve ailelerinin yanı sıra ilgi duyan belediye personelleri de katıldı.

Özel gereksinimli bireylere beslenme eğitimi2

LTB Engellemeyen Şehirler Komisyonu Başkanı Çelen Çağansoy, özel gereksinimli bireylere yönelik çalışmalarının süreceğini belirterek, Kasım ayı içerisinde de disleksi konusunda bir seminer gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Özel gereksinimli bireylere beslenme eğitimi3