Önce sağlık ve iş güvenliği

Lefkoşa Belediye Orkestrası’ndan iki şehirde iki farklı konser
8 Mart 2019

Önce sağlık ve iş güvenliği

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) personelinin sağlığı ve iş güvenliği konularında çalışmalarını daha da donanımlı ve bilinçli bir şekilde sürdürebilmeleri için tüm belediye şubelerini kapsayacak İş Sağlığı ve Güvenliği  Eğitim Seminerleri başlattı. Çalışma alanı olarak tüm şubelerin belirli dönemlerde alacakları İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Seminerleri 6 Mart Çarşamba günü Temizlik Şubesi’nden başladı.

LTB’nin risk değerlendime raporu da hazırlanacak
LTB-İSG Danışmanı Halil Erdim,Çalışma Dairesi Müfettişi Kıymet Güzoğlu ve LTB-İSG uzmanları Hasan Sakallı ile Fatoş Anter tarafından verilen Eğitim Seminerlerinde masa başı eğitimler sonrasında süreç şube bazlı denetimler ve risk değerlendirme raporlaması ile devam edecek.

Eğitimleri veren uzman kadro tarafından gerçekleşecek denetim ve raporlama çalışmaları sonrasında ise İş Sağlığı ve Güvenliği  anlamında kurumsal işyeri için hayati öneme sahip risk değerlendirme raporları hazırlanacak.