Öğrencilere hem konser veriliyor hem de müzik aletleri tanıtılıyor

Öneriler sunuldu, görüşler alındı
25 Ocak 2017
Harmancı Paç ile bir araya geldi
27 Ocak 2017

Öğrencilere hem konser veriliyor hem de müzik aletleri tanıtılıyor

Lefkoşa Belediye Orkestrası ülke genelindeki ilkokullara yönelik olarak “Lefkoşa Belediye Orkestrası ile Orkestrayı Tanıyorum” adı altında bir çalışma başlattı.

Çocukların bir kısmının belkide bugüne kadar hiç karşılaşmadığı müzik enstrümanlarını görmelerini, seslerini tanımalarını, konserin nasıl izlenmesi gerektiğini ve çok sesli müziğin tadına varmalarını hedefleyen projenin ilk konseri Levent İlkokulu’nun 4 ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Repertuarın tamamının ilkokul şarkılarından oluşan konserde, öğrencilere konserin nasıl izlenmesi gerektiği ve enstrümanları tanıtan broşürler de dağıtıldı.
Öğrencilerin coşkulu bir şekilde şarkılara eşlik ettiği konserde ayrıca, enstrümanlar tek tek çocuklara tanıtıldı.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..