Belediye Binası ve Çevresi Projesi

LTB Sanayi Bölgesi Atölye Binaları Projesi
7 Ocak 2016

Belediye Binası ve Çevresi Projesi

Farklı farklı lokasyonlarda olan Lefkoşa Türk Belediyesi şubelerinin bir araya toplanması ve daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermesi amacı ile inşa edilmiştir. Binada modern ısıtma-soğutma sistemleri olan ve kullanılmıştır. Engellemeyen şekilde tasarlanan binada her katta 2’şer adet engelli tuvaleti mevcuttur. Binanın ön ve arka girişlerinde rampalar bulunup her katta da asansör bulunmaktadır.

LTB_Bina_1

LTB_Bina_2