Nergis Öztürk ve Engin Hepileri’den muhteşem performans

LTB Özkayakları ile Hamitköy’e Kanalizasyon Yatırımı Devam Ediyor
15 Eylül 2017

Nergis Öztürk ve Engin Hepileri’den muhteşem performans

15. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde sahne alan sevilen oyuncular Nergis Öztürk ve Engin Hepileri başarılı performansları ile göz doldururdu. Türkiye’nin özel tiyatrolarından olan Tiyatro İn tarafından 13 Eylül Çarşamba akşamı Mehmet Birkiye yönetiminde sahnelenen “Akciğer” oyununda rol alan Nergis Öztürk ve Engin Hepileri iki kişilik oyundaki performanları ile festival seyircisinin beğenisini kazanırken oyun sonrasında ayakta alkışlandılar. Lefkoşa Türk Belediyesi’nin bu yıl “Yeryüzünde bir yer. İnsanca yaşamak için” teması ile sunduğu 15. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde sahnelenen “Akciğer” oyununa tiyatroseverler büyük ilgi gösterip YDÜ AKKM’yi doldururken LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve bazı belediye meclis üyeleri de oyunu takip etti.

Oyun sonrasında ise Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber Tiyatro İn’e ve oyuncular Nergis Öztürk ile Engin Hepileri’ye oyun için teşekkür ederken festival plaketini ve çiçeğini de  takdim etti.

Dünyaca ünlü bir rock müzikali festival sahnesinde