Müziğin yıldızları LTB Hayvan Barınağı için söylüyor

Başkent Lefkoşa’da Asfaltlama Çalışmaları hız kesmeden sürüyor
25 Mayıs 2017

Müziğin yıldızları LTB Hayvan Barınağı için söylüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) hem sokak hayvanlarının aynı çatı altında barınabileceği bir yer hem de beslenme,bakım ve tedavilerini sağlamak amacıyla inşa edilecek LTB Hayvan Barınağı için ülke müziğimizin yıldız isimleri ile birlikte etkinlik düzenliyor. Kendisine tahsis edilen alandaki binanın tadilatı için ülkenin başarılı müzisyenleri ile el birliği yapan LTB, “Müziğin Yıldızları LTB Hayvan Barınağı için Birlikte Söylüyor” adlı konseri düzenliyor. Evan,Cambaz,Karayel,Dölek ve Özerem sahne alacak
Yerel yönetim- sanatçı dayanışmasının örnek bir uygulaması olarak 30 Mayıs Salı günü saat 20.30’da Göçmenköy’deki LTB Sanat Parkı’nda yer alacak konserde Ahmet Evan, Eril Cambaz, Fikri Karayel, Nafiz Dölek ve Yağmur Özerem, Lefkoşa Belediye Orkestrası eşliğinde sahne alarak en güzel şarkılarını hayvan barınağı için söyleyecek.
Biletler LTB, Belediye Tiyatrosu ve Belediye Orkestrası’nda satışta
Konsere girişin 20 TL olacağı etkinlik biletleri Lefkoşa Türk Belediyesi, Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, Lefkoşa Belediye Orkestrası ve konser günü girişten temin edilebilecek.