MESLEK VERGİSİ DUYURU

Lefkoşa’daki ekinokok muayeneleri için yarın son gün
4 Temmuz 2013
ktz
KTEZO ve LTB’den ortak denetim
4 Temmuz 2013

MESLEK VERGİSİ DUYURU

Lefkoşa Belediye hudutları dahilinde bulunan iş yeri ve meslek icra eden kurum ve/veya kuruluşlarla ilgili meslek vergileri belediyemizde askıya alınmıştır.51/95 ve 33/01 sayılı belediyeler yasası uyarınca tarh olunan bu vergilere,ilan tarihinden itibaren 20 gün süreyle yazılı olarak itiraz edilebilecektir. Son ödeme tarihi olan 31 Ekim 2013 Perşembe gününden sonra yapılacak ödemelere yasa gereği gecikme zammı uygulanacaktır.