LTB’nin iş yeri denetimleri aralıksız olarak sürüyor

LTB-KTEZO İş Birliği’nde düzenlenen istihdam garantili meslek eğitimi kayıtları 30 Kasım’a uzatıldı
16 Kasım 2017
Lefkoşa’daki tüm ilkokullarda LTB ile YDÜ iş birliğinde eğitim konserleri verilecek
21 Kasım 2017

LTB’nin iş yeri denetimleri aralıksız olarak sürüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) belediye sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren işletmelere yönelik denetimlerine yoğun şekilde devam ediyor.LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 6 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında toplamda 40 iş yerini denetledi. Denetimler sonucunda 2 iş yerine eksiklerinden dolayı ihbar verilirken; Loris Trading Ltd. isimli iş yerinin faaliyeti işyerinde yatı olması nedeniyle geçici olarak durduruldu.
Denetlenen işyerleri niteliklerine göre: 2 Oto galeri, 2 Oto yıkama yeri, 7 Kuaför ve Berber Salonu, 14 Eğitim Merkezi, 1 Park Büfesi, 2 Cafe Bar, 7 Restoran, 3 Kafeterya, 1 Market, 1 Dernek Lokali