LTB’den suyu idareli kullanma çağrısı

Göçmenköy’de yararlı görüşme
23 Nisan 2016

LTB’den suyu idareli kullanma çağrısı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Su İşleri Şubesi yaptığı açıklamada, vatandaşlara suyu idareli kullanma çağrısında bulundu. Şubeden yapılan açıklama şu şekilde:

“Lefkoşa’ya su sağlayan ana isale hattında 23 Nisan tarihinde saat 18.00’den itibaren yapılacak olan çalışmalar nedeniyle bazı bölgelere su verilemeyecektir. Su verilemeyecek bölgeler; Surlariçi, Çağlayan, Yenişehir, Belediye Evleri, Kızılbaş, Gelibolu, Kaymaklı, Köşklüçiftlik, Kumsal olacaktır.

Çalışmaların tamamlanmasıyla, bölgelere su dağıtımı olanaklar nispetinde ve belirlenecek program çerçevesinde yapılacaktır. Vatandaşlarımızın susuz kalmamaları için sularını idareli ve bilinçli bir şekilde kullanmaları önemle rica olunu