LTB’den öz kaynaklarıyla altyapı yatırımı

LTB Başkanı Harmancı – Günlük programı 9 Aralık 2015
9 Aralık 2015

LTB’den öz kaynaklarıyla altyapı yatırımı

Şehrin 16 noktasında yağmur suyu ve kaldırım işleri yapılacak.

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) şehrin altyapısıyla ilgili çalışmalarına dün(7 Aralık Pazartesi) imzaladığı “Kaldırım ve Yağmur Suyu Yapım İşleri İhalesi” ile aralıksız olarak devam ediyor. LTB’den öz kaynaklarıyla altyapı yatırımı-2
LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile müteahhit firma Widecity Construction & Development Limited Direktörleri Mert Osmanlar ile Arda Alp Gürel’in imza koyduğu “Kaldırım ve Yağmur Suyu Yapım İşleri İhalesi” ile başkent Lefkoşa’nın 16 farklı noktasındaki yağmur suyu sorunlarına daha çözüm bulunmuş olacak. Müteahhit firma Widecity Construction & Development Ltd. tarafından yapılacak ve 90 takvim gününde tamamlanacak 16 noktadaki yağmur suyu ve bu noktaların birkaç tanesinde de yapılacak kaldırım işleri önümüzdeki günlerde başlayacak.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı şehrin 16 farklı noktasındaki altyapı sorunlarının çözümünü içeren ihalenin belediyenin öz kaynaklarından karşılanacak olmasının önemli bir nokta olduğuna dikkat çekerken 2016 yılında da şehrin altyapı bazlı çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini kaydetti.

LTB’den öz kaynaklarıyla altyapı yatırımı-3