LTB’den Otizm Farkındalık ve Bilinçlendirme semineri

Sanatçılar ve seyirciler bozuk düzene karşı ortak ses verdi
6 Nisan 2016
LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TEKLİF KABULÜ ERTELENMESİ
8 Nisan 2016

LTB’den Otizm Farkındalık ve Bilinçlendirme semineri

Lefkoşa Türk Belediyesi  (LTB) Engellemeyen Lefkoşa Birimi organizasyonluğunda yarın Otizmde Farkındalık ve Bilinçlendirme adı altında bir seminer gerçekleştirilecek.
Katılımın ücretsiz olduğu ve iki gün sürecek seminerlerin ilki yarın  Kıbrıs Türk Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenecek.Saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seminerde Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Görevlisi  Uz. Psikolog Başak Bağlamaz “Otizim Spektrum Bozukluğu”, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Niyal Büyükeğilmez ise “Otistik Çocuklar ve Eğitimi” konularında  seminer verecek. Otizm Farkındalık ve Bilinçlendirme seminerinin ikincisi  8 Nisan Cuma günü Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Aktivite Merkezi Konferans Salonu’nda saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte DAÜ Öğretim Görevlisi Prof Dr Sema Kaner “Otizm nedir?” , DAÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Fatih Bayraktar  ise “Engellilerde Zorbalık” konularında seminer verilecek.7 ve 8 Nisan’da gerçekleştirilecek olan her iki etkinlikte  İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri tarafından Kıbrıs manileri dinletisi ile LTB Engelsiz Dans Ekibi öğrencileri tarafından  dans gösterisi sunulacak.