LTB fırınlara yönelik denetim gerçekleştirdi
15 Ağustos 2020
LTB DEFİN SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK BİLGİLENDİRME
16 Ağustos 2020

LTB’den okullara yönelik geniş kapsamlı çalışmalar

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesinde belediye sınırları içerisinde devlete ait okullarda geniş kapsamlı temizlik çalışmalarına 13 Ağustos tarihinden itibaren devam ediyor.

LTB Temizlik Şubesi ekipleri, LTB Park Bahçeler ile LTB Trafik ve Yol Hizmetleri Uygulama Şubesi ekiplerinin koordineli çalışması ile belli bir program çerçevesinde yapılan çalışmalar ağustos ayının sonunda eksiksiz tamamlanacak.

Çalışmalar kapsamında uzun süredir kapalı olan okullardaki ağaçlar budanıyor, tüm yaya geçitleri ve kasisler boyanıyor, otlar dahil olmak üzere kapsamlı temizlik yapılıyor.

Çalışmalar 34 Okulda Yapılıyor
LTB Temizlik Şubesi yetkilileri her yıl rutin olarak gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde okulların açılacağı tarihten önce LTB’nin hizmet alanı içerisinde yer alan 34 okulda kapsamlı çalışmaların yapıldığını ifade ettiler.

Okullar çevresindeki tüm yaya geçidi ve kasisler boyanıyor
LTB Trafik ve Yol Hizmetleri Uygulama Şubesi yetkilileri ise tüm devlet okullarının önlerindeki yaya geçitleri ile yol boyundaki kasislerin boyanma ve eksiklerin giderilmesi çalışmalarının devam ettiğini kaydettiler.