LTB’den iş yeri denetimlerine ara yok

LTB 3. Gençlik ve Spor Şöleni tamamlandı
15 Mayıs 2017

LTB’den iş yeri denetimlerine ara yok

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi’nin belediye sınırları içerisindeki iş yerlerine denetimleri aralıksız devam ediyor. Yurttaşların sağlığını birincil öncelik sayan politikası doğrultusunda hizmet veren LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri 8 Mayıs-12 Mayıs 2017 tarihleri arasında 61 iş yerini denetledi.
5 günlük denetlemelerde 8 iş yerine izinsiz ve sağlık karnesiz personel çalıştırdığı için  ihbar verilirken; Cenk Sağır Berber Salonu’ndan 1 birim malzeme müsadere edildi.
Denetlenen 61 işyerleri niteliklerine göre şöyle ayrıldı: 8 restoran, 3 cafe, 2 gıda imalathanesi, 9 market, 2 gıda deposu,  2 su bayisi, 5 oto galeri, 9 berber Salonu, 4 kuaför ve güzellik salonu, 3 eğitim merkezi, 4 spor salonu, 2 dernek lokali ve 2 off licence