LTB’de idare ve personel ihtiyaçlı çocuklar için elele verdi

Halk dansları ekipleri LTB’deydi
12 Eylül 2015

LTB’de idare ve personel ihtiyaçlı çocuklar için elele verdi

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) İdaresi ve Halkla İlişkiler Organizasyon Birimi önderliğinde Belediye çalışanları güzel bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma örneği göstererek personel arasında gönüllülük esasına göre topladıkları paralarla aldıkları okul malzemelerini sosyal yardım alan ihtiyaçlı çocuklara verdiler. LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın da katıldığı etkinlikte kırtasiye malzemelerini ihtiyaçlı çocuklara teslim eden LTB İdaresi ve personeli hem öğretim yılının açıldığı bu günlerde ihtiyaçlı çocukların bazı eksiklerine yardımcı oldu hem de yaptıkları bu katkı ile ihtiyaçlı çocuklara ve ailelerine moral verdi.
Harmancı: “LTB personelinin duyarlı davranışının başkalarına da örnek olmasını dilerim”
LTB Başkanı Mehmet Harmancı yaptığı konuşmada bu tür projelerin hem sosyal yardım alan çocuklara ufak da olsa bir katkı yaptığını hem de diğer kurum-kuruluş ve özel girişimcilere örnek oluşturması gerektiğini belirterek LTB personelinin duyarlı davranışını da takdir ettiğini ifade etti. Personelin gönüllü olarak kendi arasında para topladığını ve İdare ile işbirliği içinde sosyal yardım alan ihtiyaçlı çocuklara bazı temel okul malzemesi aldığını kaydeden Harmancı “ Bu çalışma artık idareyle çalışanların birarada birşeyleri başarabileceğinin de göstergesidir.Bundan sonra da birlikte ortak güzel şeyler ortaya çıkarabiliriz.”dedi.