LTB’de, Engelsiz Park Yapımı için imzalar atıldı

Nergis Öztürk ve Engin Hepileri’den muhteşem performans
14 Eylül 2017

LTB’de, Engelsiz Park Yapımı için imzalar atıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu’nun birlikte yürüttüğü Feride Yemenicioğlu Engelsiz Park Yapımı Projesi için bugün (13.09.2017) imzalar atıldı.

Yenişehir’de gerçekleştirilecek olan Engelsiz Park Projesi’ne LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Kuzey Kıbrıs Lions Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seray Gürün imza koydu.

İmza töreninde konuşan Federasyon Başkanı Seray Gürün engelsiz park yapımı projesi için LTB ile özverili bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek LTB Başkanı Harmancı’ya teşekkür etti. Amaçlarının engelli bireylerin sosyal hayata katılımında diğer tüm bireylerle birlikte engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri olduğunu söyleyen Gürün bu nedenle yapılacak park projesinin ulaşabilirliği, kullanılabilirliği, oto parkı, bitkilendirilmesi ve spor alatlerinin egellilere uygun  bir şekilde tasarlandırğını belirtti.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’da konuşmasında, LTB’nin vermiş olduğu hizmetler ve aktiviteler ile sosyal çalışmalar yapan belediyelerin başında geldiğini belirtti. Lions Kulüpleri Federasyonu ile iki yıldır engelsiz park projesi için çalıştıklarını söyleyen başkan Harmancı gösterdikleri çaba, özveri ve iyi niyetten ötürü federasyon yetkililerine teşekkür etti. Engelli dostu olacak parkın önemine işaret eden Başkan Harmancı hem bölge halkı hemde engelli yurttaşların kullanımına uygun bir park inşaa etmenin büyük bir kazanım olacağını vurguladı. Başkan Harmancı iyi niyetle çıkılan bu yolda hem Yenişehir bölgesine hemde Lefkoşa’ya güzel bir park kazandırılacağını ve LTB’nin de bu projenin gerçekleşmesinde elinden gelen katkıyı sağlayacağını kaydetti.