LTB’de elektronik kartlı su sayacı alımı sözleşmesi imzalandı

LTB Kadın Sığınma Evi yararına Akıncılar’da, yemekli etkinlik düzenlendi
21 Ağustos 2016

LTB’de elektronik kartlı su sayacı alımı sözleşmesi imzalandı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), elektronik kartlı su sayacı ve bu sayaçlardan hizmet alımı konusunda açtığı ihaleyi kazanan Enta Gıda Şti. Ltd Şirketi ile sözleşme imzaladı.

LTB’de gerçekleşen törende, sözleşmeye LTB adına Başkan Mehmet Harmancı, Enta Gıda Şti.Ltd. adına ise Direktör Engin Naşit imza koydu.

İhale kapsamında şirketten ilk etapta bin adet sayaç alan LTB, böylelikle Lefkoşa genelinde yaklaşık bin 200 adet olan elektronik kartlı su sayaç sayısını 2 bin 200 adete yükseltmiş oldu.

Mehmet Harmancı:

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı söz konusu su sayaçlarının tahsilatta kolaylık sağladığını söyleyerek bu sayede hizmet maliyetlerinin de  düşürüldüğünü kaydetti. Sayaç alımının devam edeceğini söyleyen Harmancı Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda bundan sonra yeni su akımları, borcunu düzenli ödemeyen aboneler ile kiracıların kullanımında olan konut ve iş yerlerine elektronik kartlı su sayacının takılacağını belirtti.