LTB Halk ve Çevre Sağlığı Şubesi 62 iş yerini denetledi
12 Kasım 2019
Lefkoşa’da devlet okullarının suları LTB denetimlerinde temiz çıktı
13 Kasım 2019

LTB’de 2019 yılı değerlendirilip 2020 hedef ve stratejisi görüşülüyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) 2019 yılı şube çalışmaları ve 2020 için çağdaş belediyecilik vizyonu çerçevesinde oluşturulacak hedefler için çalışmalarına devam ediyor. LTB Başkanı Toplantılarda LTB yönetimi ile şube amirleri 2019 yılının değerlendirmesi ve 2020 yılı projelerini Başkan Mehmet Harmancı’ya sunarken, idari-mali plan ve programlama da gerçekleştiriliyor.

Katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde LTB, memnuniyet ve taleplerini bu yıl da muhtarlara sordu
Toplantıda şeffaflık ve katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde belediye sınırları dahilindeki muhtarların LTB çalışmalarını değerlendirdiği “LTB Muhtarlar Anketi” de değerlendirildi. İlk kez geçtiğimiz yıl yapılan ve bu yıl da ikincisi gerçekleştirilen anketin sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda muhtarların 2020 yılı beklentileri, istek ve talepleri görüşülüyor. Başkan Harmancı, bu değerlendirmeler sonrasında bugün LTB sınırlarındaki tüm muhtarlarla bir araya gerek değerlendirmelerde bulunacak.

Paydaşlarla iş birliği ve anket çalışması STÖ’ler ile devam edecek

LTB’nın katılımcı demokrasi anlayışı ve paydaşlarla iş birliği amacı ile belediye hizmetlerinin ve beklentilerinin STÖ tarafından değerlendirildiği anket de yapılmaya devam ediyor. Anket sonrası Başkan Harmancı sivil toplum örgütleri ile de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacak.