LTB Zabıtaları bilgilerini güncelliyor

asfalt
Bozuk yolların asfaltlama işleri başlıyor
10 Aralık 2013
kulup
LTB Spor Kulübü gerçekleştirdiği genel kurul ile yeniden faaliyete geçti
10 Aralık 2013

LTB Zabıtaları bilgilerini güncelliyor

zabıta

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Zabıta Şubesi personeli hizmet içi eğitimlerle hem bilgilerini güncelliyor hem de belediye içinde şubeler arası iletişimi arttırıyor. Belediye ile ilgili değişen uygulamalar hakkında bilgilenen zabıtalar böylece güncel bilgilerle görev yapacaklar.

Eğitim, LTB İş Yeri İzinlendirme ve Denetim Şubesi, Bayındırlık ve İmar Şubesi, Çevre İlaçlama ve Mezbaha Şubesi, Park Bahçeler ve Trafik Aydınlatma Şubesi, İşletmeler Şubesi, Alt Yapı Şubesi, Kanalizasyon ve Su Şubesi personelleri tarafından veriliyor. Zabıta Şubesi personellerinin şubelerle ilgili bilgilerinin güncellenmesi ve şubeler arası iletişimin güçlenmesi amacı ile gerçekleştirilen eğitimin ilki dün(5 Aralık Perşembe) yapıldı. İki aşamalı olarak düzenlenen eğitimin ikincisi gelecek hafta yapılacak.