LTB’ye yardımlar sürüyor

7 Ekim 2013

LTB’ye yardımlar sürüyor

yardım

Özel sektör zor bir süreçten geçen Lefkoşa Türk Belediyesi’ne (LTB) hem hizmet hem de yedek parça ve malzeme yardımı yapmayı sürdürüyor. Son olarak Lefkoşa sevdalısı iş insanı Kazım Denizci temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyeye süpürge bağışında bulundu.

Fellahoğlu: “LTB için duyarlılık önemli”
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu gerek küçük ve orta gerekse büyük ölçekli işletmeler olsun LTB’ye katkı yapan tüm duyarlı işadamlarına ve işletmelere teşekkür ederek Lefkoşa’nın ve LTB’nin tüm halkın malı olduğunu ve bu yardımların sürmesini arzuladıklarını ifade etti. Özellikle temizlik hizmetlerine yönelik yapılan katkının çok önemli olduğunun altını çizen Fellahoğlu bu yüzden de Kazım Denizci’ye bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..