LTB’ye borcu olanlar için son tarih 20 Eylül

lettas
LTB ile LETTAŞ işbirliği kararı aldı
26 Ağustos 2013
veteriner
Birlikte çalışılacak
26 Ağustos 2013

LTB’ye borcu olanlar için son tarih 20 Eylül

logo

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Meclisi 22 Ağustos 2013 tarihinde belediyeye borcu olan tüm mükelleflerin 20 Eylül 2013 tarihine kadar borçlarını ödememeleri durumunda yasal yola başvurma kararı aldı. Ağustos ayı başında aldığı kararı tadil ederek onaylayan Belediye Meclisi 20 Eylül 2013 tarihine kadar belediyenin yasalarla belirlenmiş her türlü alacaklarının tahsil edilmesine, tahsil edilmeyen borçlarla ilgili ise yasal yollara başvurulması kararını aldı. Alınan karar doğrultusunda belediyeye emlak,temizlik,sağlık vergileri de dahil her türlü resim ve harçlarla ilgili geçmişten kalan borcu olan mükellefler hakkında 20 Eylül’den sonra yasal yollara başvurulacak. LTB yüksek miktarlarda birikmiş borcu olan mükelleflere ödeme konusunda taksit imkanı da sağlayabilecek.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..