LTB-Telsim işbirliğinde, Sevgililer Günü Bazaar’ı kuruluyor

Başkan Harmancı, ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi Doherty ile görüştü
11 Şubat 2016
Kızılay Evleri’nin yağmur suyu altyapısı da tamamlandı
12 Şubat 2016

LTB-Telsim işbirliğinde, Sevgililer Günü Bazaar’ı kuruluyor

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Telsim işbiliğinde 12 Şubat Cuma günü Lefkoşa Kumsal Park’ta Sevgililer Günü Bazaar’ı kuruluyor. Etkinlik kapsamında, birçok ürünün satışının yapılacağı standlarda, sevgililer günü için özel hediye arayanlara alternatif seçenekler sunulacak. 14.00-18.00 saatleri arasında açık olacak Bazaar’da ayrıca ziyaretçiler, müzik ve dans gösterileri eşliğinde vakit geçirme şansı bulacak.

Konser ve dans

LTB ile Telsim işbiliği’nde kurulan Sevgililer Günü Bazaar’ından alış veriş yapanlar aynı zamanda Lefkoşa Belediyesi Latin Orkestrası’nın konserini dinleme ve Tango Siempre Dans ve Sosyal Aktivite Derneği ile Akdeniz Tango Akademisi’nin dans gösterilerini izleme şansı bulacak.

Yer alacak standlar

Sevgililer Günü Bazaarı’nda Telsim Önce Kadın üyelerinin standlarının yanısıra, Telsim hediye kabini etkinlikleri, parfümeri ve makyaj ürünleri, takı, çiçek, bijuteri, hediyelik sabun, kişiye özel fotograf çekimi, çikolata, kitap, karikatür çizimi, tarot falı ve kına dövmenin yanında, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Kanser Hastaları Yardım Derneği ve Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’nın da standları yer alacak.