LTB TEKLİF KABULÜ (Kazıcı-Yükleyici Alımı)

Başkent Lefkoşa’da Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
26 Nisan 2017
EMLAK VERGİSİ 1. TAKSİT ZAMANI
27 Nisan 2017

LTB TEKLİF KABULÜ (Kazıcı-Yükleyici Alımı)

Kazıcı-Yükleyici Alımı ( 1 Adet) için teklif kabul edilir.

1. İlgili şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi Arşivi’nden, KDV dahil; 200 -TL karşılığında temin edilebilir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. İhale komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 15/06/2017 saat 14:30’a kadar, Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

WEB: www.lefkosabelediyesi.org veya  ihale.lefkosabelediyesi.org

Lefkoşa Belediye Başkanlığı.