LTB, Taşkınköy’de iki günde 60 kamyon çöp ve moloz topladı

2 Aralık 2013

LTB, Taşkınköy’de iki günde 60 kamyon çöp ve moloz topladı

taskınkoy

Dizliklioğlu: “Taşkınköy’de böylesi kapsamlı temizlik ilk kez yapıldı

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) başkentteki bölgesel temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Temizlik Şubesi ve Ağır Ağıçlar Birimi’nin birlikte yürüttüğü çalışmalarda Taşkınköy’deki özellikle boş arsalardaki otlar ve molozlar temizlenirken ekipler iki gün içinde 60 kamyon dolusu çöp ve moloz topladı.

Dizliklioğlu: “Bölge tamamen temizlendi.LTB’den memnunuz”

Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu bölgede LTB’nin yaptığı hizmetlerden çok mutlu olduklarını söyleyerek ilk defa 2 gün içinde bu kadar geniş ve çok temizlik yapıldığını söyleyerek bölgenin tamamen temizlendiğini kaydetti. Kendisinin de takip ettiği çalışmalarda Ağır Vasıta ekibinden memnun olduğunu dile getiren Muhtar Dizliklioğlu “Böylesi kapsamlı temizlik ilk kez yapıldı. Metropol yolundaki yağmur suyu drenaj hatları sorununu da çözersek başka sorunumuz kalmaz. Belediyenin çalışmalarından memnunuz.” dedi.

Fellahoğlu: “Muhtarlarla iyi ilişkiler halk adına güzel sonuçlar doğuruyor

Çalışmaları yerinde inceleyen LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu belediyenin zor durumda olduğuna ancak bunu bir mazaret olarak görmeyerek belediyeyi normalleştirme sürecini tüm özverili çalışanlarla sürdürdüğünü vurguladı. Bu mücadelenin önemli paydaşlarından birinin de tüm gününü bölgede geçiren ve biribir bölge sorunlarına hakim muhtarlar olduğuna dikkat çeken Fellahoğlu “Sorumlu ve iyi niyetli muhtarlar ile işbirliklerimiz güzel sonuçlar veriyor. Taşkınköy’de muhtarla kurduğumuz iyi iletişim sonucunda bölgede hep beraber başarılı işlere imza atıyoruz.Bu bizleri çok mutlu ediyor.Önümüzdeki aylarda da bu başarılı çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz. Taşkınköy örneğinde olduğu gibi bölge sorunları iyi niyetli çalışmalarla her zaman halk adına iyi sonuca ulaşır.”dedi.