LTB sporcusu Fezile Işık 23. Alanya Uluslararası Yüzme Maratonu’nda 2. oldu

Özel gereksinimli bireylere yönelik beslenme eğitimi
22 Ekim 2015
LTB’nin sabah kontrolleri sürüyor
26 Ekim 2015

LTB sporcusu Fezile Işık 23. Alanya Uluslararası Yüzme Maratonu’nda 2. oldu

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen 23. Alanya Uluslararası Yüzme Maratonu’nda, 40-49 yaş kadınlar kategorisinde Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü sporcusu Fezile Işık 2. oldu.

Kleopatra Plajından başlayan ve 5 kilometre uzunluğundaki etapla tamamlanan maratonda, kıyasıya bir mücadele gerçekleştirildi. Yüzme maratonuna 15 ülkeden 100 sporcu katıldı. Dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerini; Alanya Belediyesi Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Yarış Direktörü Mehmet Zafer Peker ve Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su Branş Sorumlusu Nevzat Mutlutürk verdi.