LTB Spor Kulübü yeniden faaliyete geçiyor

20 Kasım 2013

LTB Spor Kulübü yeniden faaliyete geçiyor

bisiklet

Özellikle bireysel sporcu yetiştirmesi yanında bir dönem tekerlekli sandalye basketbıol takımının yönetimini yürüten Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü, bir süreden beridir durdurulan çalışmalarına yeniden başlıyor.

15 Ağustos 2000 yılında dönemin LTB Başkanı Şemi Bora tarafından kurulan daha sonra Kutlay Erk döneminde faaliyetlerini arttıran kulüp, son 6 yıllık dönemde faaliyetlerini durdurmuştu.

Belediye Meclisi karar aldı, genel kurul cumartesi

Başkan Kadri Fellahoğlu’nun göreve gelmesi sonrasında konu ile ilgili gerekli çalışmaların başlatılmasının ardından geçtiğimiz Belediye Meclisi toplantısında ilgili karar alındı ve kulübün yeniden organize edilmesi için harekete geçildi.

Belediye Meclisi Üyesi Akın Aktunç’un öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucunda 16 Kasım Cumartesi günü genel kurul yapılacağı açıklandı.

Atatürk Stadı altında bulunan kulüp binasında saat 10.00’da yapılacak genel kurul ile birlikte yeni yönetim kurulu oluşturulacak ve izlenecek yol haritası belirlenecek.