LTB Spor Kulübü Lefkoşa Maratonu Sponsorluk Kabulü

LTB’nin düzenlediği kurslarda ‘Dengeli Beslenme’ anlatıldı
12 Ağustos 2018

LTB Spor Kulübü Lefkoşa Maratonu Sponsorluk Kabulü

1. 28 Ekim 2018 Pazar günü LTB Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Lefkoşa Maratonu’na Ana Sponsor (İsim Sponsoru-Platinium), Yan Sponsor (Gold), Küçük Sponsor (Silver), Web sayfası sponsoru, TV sponsoru ve Radyo sponsoru alınacaktır.

2. İlgili şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi birinci katında bulunan Arşiv Bölümü’nden temin edilebilir.

3. İhaleye teklif verecek firmalar, KKTC’de kayıtlı firma olacaktır. Teklif verecek firmalar, teklifleri ile birlikte Şirketler Mukkayyitliği’nden kayıt ve üyelikleri ile ilgili her türlü belgelerini sunacaktır.

4. LTB Spor Kulübü en yüksek veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

5. Teklifler en geç 3 Eylül Pazartesi saat 13:00’e kadar Lefkoşa Türk Belediyesi binası zemin katında bulunan ihale kutusuna atılmalıdır. ihale süresinin dolmasını takiben de aynı gün içerisinde ihale kutusu açılacaktır.

6. Teklif verecek firmalar Lefkoşa Türk Belediyesi’ne borcu yoktur yazısını teklifleri ile sunacaktır.

Not: Lefkoşa Maratonu’ndan elde edilecek tüm gelir, ihtiyaçlı bireylere yemek sağlayan Lefkoşa Türk Belediyesi Paylaşım Mutfağı’na yemek taşıma aracının alımında kullanılacaktır.