LTB sınırları dahilinde satışı yapılan damacana suları sağlığa uygun

Başkent 3 farklı ülkenin filmleri ile renklenecek
30 Ekim 2015
LTB personeli işaret dili öğreniyor
1 Kasım 2015

LTB sınırları dahilinde satışı yapılan damacana suları sağlığa uygun

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi belediye sınırları dahilinde satışı yapılan damacana sularına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Bu çerçevede Halk Sağlığı Şubesi tarafından, ekim ayı boyunca LTB sınırları dahilinde satışı yapılan tüm damanaca sularının mikrobiyolojik ve kimyasal analizleri yaptırıldı. Devlet Laboratuvarı Dairesi Müdürlüğü tarafından yapılan su analiz sonuçlarında, söz konusu suların sağlığa uygun olup, tüketilmesinde herhangi bir sakınca olmadığı belirtildi.

Su örneği alınan 19 lt damacana su şirketleri:

Can Suyu 19 Lt, Buzlat 19 Lt, Kardağ 19 Lt, Icy 19 Lt, Icy 19 Lt tek kullanımlık, Icy 10 Lt tek kullanımlık, Asya Su 19 Lt, Tamsu 19 Lt, Evsu 19 Lt, Doğal Öz Su 19 Lt, Cemer Su 19 Lt, Aqua Fresh 19 Lt, Trodos Su 19 Lt, Yeşilırmak Su 19 Lt, Köy Su 8 Lt cam şişe, Ulutaş Su 19 Lt