LTB seçimler için tabelaları denetime aldı

sigorta
LTB’de tüm personel kazalara karşı sigortalandı
15 Temmuz 2013
LTB halkla buluşmayı sürdürüyor
16 Temmuz 2013

LTB seçimler için tabelaları denetime aldı

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Genel Seçimler’de siyasal partilerin propaganda malzemelerini sergileyecekleri uygun tabelalar belirledi. Kıbrıs Türk Reklamcılar Birliği ile LTB’nin ortak çalışması sonucunda yapılan uygulama çerçevesinde belirlenen yerlerde ve ebatlarda hazırlanan tabelalar hem siyasal partilerin propaganda ihtiyaçlarına cevap veriyor hem de şehirde düzensiz ve gelişigüzel bir görüntü oluşmasının önüne geçiyor. Lefkoşa Belediyesi sınırları içerisindeki reklam tabelaları özelllikle trafikteki görüş açısını engellemeyecek bir şekilde 2 çeşit olarak uygulanıyor. Yolların ortasındaki refüjlerde bulunan direklerin üzerine monte edilen ve tekerlekli panolar olarak yol kenarlarına konan tabelalar LTB’den izinli olarak uygulanıyor.