LTB 194 İş Yerini Denetledi
13 Temmuz 2021
LTB Bayram sürecinde de yurttaşlara hizmet vermeye devam edecek
15 Temmuz 2021

LTB Ritmo’rkestra Kursları 3.yılında

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile Mavi Sanat Çocuk Atölyesi işbirliğinde LTB Ritmo’rkestra Kursları 13 Temmuz Salı günü Merkez Lefkoşa Amfi Salonu’nda başladı. 2018 Eylül ayında Ezgi Bertiz yönetiminde kurulan ve özel gereksinimli bireyler ile tipik gelişim gösteren bireyleri kaynaştırmayı hedefleyen LTB Ritmo’rkestra çalışmaları 3.yılına girerken kurslar her Salı saat 14.00’de gerçekleşecek.  Çocuklar için hem bir terapi, hem müzik,ritim ve iletişim becerilerini geliştirme hem de hep beraber üreterek sahneye koyma amacını taşıyan çalışmalar tüm yıla yayılarak sürecek.

LTB’nin Türkiye’deki kardeş belediyeleri(Ankara Büyükşehir Belediyesi) ile yaptığı temaslar çerçevesinde,LTB Ritmo’rkestra’nınCovid-19 koşullarının normalleşmesi durumunda 2021 yılı içerisinde Ankara başta olmak üzere bazı illeri kapsayacak  bir turneye çıkması planlanıyor.

Supportscreen tag