LTB personeli Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi aldı

Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen piyangonun çekilişi bugün (28 Mart Cuma) saat 15:00’te BRTK’da noter huzurunda gerçekleştirildi. LTB Spor Kulübü yetkililerinin katıldığı piyango çekilişinde kazanan numaralar belirlendi.
31 Mart 2014
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun “Kıbrıs Rumca Küstüm Türkçe Kırıldım” Oyunu 5 Nisan Cumartesi Başlıyor
31 Mart 2014

LTB personeli Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi aldı

issaglik

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) personeline önceki gün (28.03.2014) İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi (İSGÜM) tarafından “ Temel İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG)” eğitimi verildi.

Eğitim, Kıbrıs Türk Mühendis Mimar Odası Birliğinde (KTMMOB) , LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, LTB Meclis Üyesi Dr. Zerrin Akalın ve LTB Halk Sağlığı, Çevre Sağlığı ve Mezbaha, Park Bahçeler, Trafik ve Aydınlatma, Araçbakım, Bayındırlık Altyapı Şubesi personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

Makine Yüksek Mühendisi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emir Taşcıoğlu tarafından verilen eğitime 60 LTB personeli katıldı.

İşyerlerinde, çalışma esnasında çeşitli nedenlerden kaynaklanan sağlığa zarar verebilecek kaza ve diğer etkilerden korunmak ve daha iyi çalışma ortamı sağlamak amacı taşıyan eğitimde, tehlikeler, riskler ve bunlara yönelik önlemlerden bahsedildi.

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, yaptığı giriş konuşmasında, çalışan tüm personellerin, özellikle de sahada çalışan personellerin çok dikkatli olması, korunması ve bilinçlenmesi gerektiğini belirtti. Fellahoğlu bu nedenle İSG eğitiminin personel açısından çok önemli ve gerekli bir eğitim olduğunu söyledi.Fellahoğlu ayrıca İSG Uzmanı Taşcıoğlu’na, İSG gibi önemli ve gerekli bir eğitimi, hiç bir maddi beklenti olmadan verdiği için teşekkür etti.