LTB’nin halkla buluştuğu bölge toplantıları sürüyor

10 Temmuz 2013

LTB’nin halkla buluştuğu bölge toplantıları sürüyor

Bu kez buluşma yeri Metahan

Lefkoşa Türk Belediyesi bölgesel toplantılarla halka buluşmayı sürdürüyor. Halkla İlişkiler Birimi tarafından oluşturulan ve Lefkoşa muhtarlıklarıyla işbirliği içerisinde sürdürülen “Muhtarlar Masası” çalışmaları çerçevesinde düzenlenecek bölge toplantılarının üçüncüsü 10 Temmuz Çarşamba gecesi saat 19:30’da Metahan Kemal Küçük Spor Tesisleri’nde yer alacak. Daha önce Taşkınköy ve Surlariçi bölgelerinde yapılan toplantılar bu kez Metahan, Kermiya ve Ortaköy halkına yönelik olarak gerçekleşecek. “Sivrisinek ve Genel Haşare ile Mücadele” konulu bilgilendirme sunuşunun da yapılacağı toplantıya LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ve ilgili şubelerin sorumluları katılacak.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..