LTB Merhum Başkanları Satranç Turnuvası ile anıldı

LTB Merhum Başkanları Satranç Turnuvası ile anıldı

sat2

7 hafta sonunda Julian Baltag 1.oldu

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü’nün merhum Lefkoşa Belediye Başkanları anısına düzenlediği 7 turluk anı satranç turnuvası 7 Mart Cuma akşamı oynanan son tur maçları ile sona erdi.

LTB Spor Kulübü ile Lefkoşa Satranç Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri etkinliğin son hafta maçlarının ardından 6 puan toplayan Julian Baltag 1. olurken,Hüseyin Sertbay(5 ½ puan) 2. ve Cengiz Hasman (5 ½ puan) 3. olarak kupa almaya hak kazandı.Bülent Mercan ve Mesut Şeb ise 4 ½ puanla sıralamada 4. ve 5.olarak madalya almaya hak kazandı. Lefkoşa Satranç Derneği’nde gerçekleştirilen 7 haftalık turnuva sonucunda bazı özel ödüller de verilecek.

(NOT: Son hafta maçları sonuçları ve turnuva sıralaması ektedir.)