LTB ‘Kültürel Miraslarımız’ Resim Yarışması’nın 253 eseri sergilenecek

LBO’dan Çocuk Esirgeme Kurumu yararına konser
3 Mart 2017

LTB ‘Kültürel Miraslarımız’ Resim Yarışması’nın 253 eseri sergilenecek

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından organize edilen ve Telsim’in ana sponsoru olduğu “Kültürel Miraslarımız” isimli ilkokullar arası resim yarışması sergi ve ödül töreni 6 Mart Pazartesi  günü Lefkoşa  Bedesten’de geçekleştirilecek.

Yarışmaya katılan tüm eserlerin yer alacağı serginin açılışı LTB Başkanı Mehmet Harmancı tarafından yapılacak ve ödül töreni saat 18:00’da başlayacak. Lefkoşa Türk Belediyesi sınırları içerisinde bulunan 10 ilkokuldan 253 eserin sergileneceği  etkinlikte;  Başarı ödülünü kazanan Sesil Kayım (TED Kuzey Kıbrıs Koleji), Fatoş Aydın (Haspolat İlkokulu) ve Deniz Müezzinoğlu’na (9 Eylül İlkokulu), LTB Özel Ödülü’nü kazanan Ceylin Gürlek’e (Haspolat İlkokulu), Telsim Özel Ödülü’nü kazanan İbrahim Can Arabacıoğlu’na  (TED Kuzey Kıbrıs Koleji) ve Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazanan Tuğra Cankılıç’a(Şht. Tuncer İlkokulu) ödülleri takdim edilecek. Etkinlikte ayrıca tüm katılımcılara “Kültürel Miraslarımız” resim yarışması katılım belgesi verilecek. Pazartesi günü açılacak olan Sergi hafta içi ve Cumartesi günü 10-17 saatleri arasında  ziyaret edilebilir.

Şuanda çalışma saatlerimizin dışındayız. Bize mesaj gönderebilirsiniz, çalışma saatleri içerisinde size cevap yazacağız.

* Tam Adınız
* Eposta
* Mesajınız

Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 08.30 – 15.30, Perşembe günleri 08.30 – 18.00 saatleri arasında şikayet, öneri ve görüşleriniz için canlı destek vermek için mesajlarınızı bekliyoruz..