LTB ile Karayolları Dairesi arasındaki işbirliği sayesinde Metehan bölge halkının rahatsızlığı ortadan kalkıyor

anneler
LTB sağlık konusunda kadınları bilgilendirdi
15 Nisan 2014
ltblogo
LTB’den Duyuru
16 Nisan 2014

molozz

Moloz problemi gideriliyor

Başkent Lefkoşa’nın gelişime açık bölgesi Metehan’da bazı duyarsız kişilerin gelişigüzel şekilde döktüğü molozlar yüzünden oluşan sıkıntının giderilmesi için işbirliğine gidildi. Lefkoşa Türk Belediyesi ve Karayolları Dairesi’nin ortak çalışması ile Metehan Bölgesi Şehit Çocukları Arsaları 2.Kısım içerisinde oluşan moloz tepeleri Karayolları Dairesi’nin ağır araçları ile düzleştirilirken, önümüzdeki günlerde LTB Ağır Araçlar Birimi’ne bağlı dozer ve greyderler ile birlikte çalışma tamamlanacak.

Fellahoğlu: Her bölge ile ilgileniyoruz

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, vatandaşların her türlü sıkıntısının çözümü için çalıştıklarını açıklayarak, bu çalışmalarda tüm bölgelerdeki hassasiyetleri göz önünde bulundurduklarını ifade etti. Dökülen molozlarla oluşan çevre kirliliğinin rahatsız edici olduğunu, bunu yapan kişilerin tespiti ve cezalandırılması yönünde de çalışacaklarını belirten Fellahoğlu, belediye-devlet işbirliği adına da güzel bir adım attıklarını sözlerine ekledi.