LTB ile EMAA’dan ortak sergi

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞVURU KABULÜ
15 Nisan 2016

LTB ile EMAA’dan ortak sergi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Akdeniz Avrupa Sanat Derneği’nin (EMAA) kış döneminde ortaklaşa düzenlediği kursun sergisi 18 Nisan Pazartesi günü açılıyor.
Çocuk,genç  ve  yetişkinlere yönelik  olarak 2015-2016 kış döneminde düzenlenen kurslara katılan kişilerin eserlerinden oluşan sergi Başkent Sanat Merkezi’nde (Eski Belediye Başkanlık Binası)  saat 18:00’da açılacak. Resim, heykel  yanında çeşitli eserlerden oluşan sergi 22 Nisan Cuma gününe kadar  açık kalacak.Sergi, 10:00-13:00 ile 16:00–18:00 saatleri arasında izlenebilecek. Açılışını LTB Başkanı Mehmet Harmancı ile  EMAA Başkanı Osman Keten’in yapacağı etkinlikte kursiyerlere sertifikaları da verilecek.