LTB ile Diyetisyenler Birliği’nden “Yaşlılıkta Beslenme” konulu eğitim

LTB’nin otel konaklama talihlileri kurayla belli oldu
22 Mart 2016
Yenimahalle Belediyesi ile kurumsal işbirliği
23 Mart 2016

LTB ile Diyetisyenler Birliği’nden “Yaşlılıkta Beslenme” konulu eğitim

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ile Diyetisyenler Birliği Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında “Yaşlılıkta Beslenme” konulu bir eğitim gerçekleştiriyor. Uzman Diyetisyen Pembe  Erçalışkan tarafından verilecek olan eğitim Lefkoşa Türk Belediyesi 4. Kat Mimar Mehmet Vahip toplantı salonunda gerçekleştirilecek. 24 Mart Perşembe günü saat 15:00’da düzenlenecek olan eğitime katılmak isteyenler 2285221 numaralı telefondan LTB Yaşlılar Birimi’ne kayıt yaptırabilir.