LTB ile Diyetisyenler Birliği işbirliğinde eğitim çalışması

Güzel bir toplumsal dayanışma örneği
30 Aralık 2015
LTB’den bir ilk daha
3 Ocak 2016

LTB ile Diyetisyenler Birliği işbirliğinde eğitim çalışması

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Halk Eğitimleri çerçevesinde Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği ile işbirliği içerisinde “Menapoz Döneminde Beslenme” adlı eğitim çalışması düzenledi. Uzman Diyetisyen Eliz Arter tarafından bu hafta içinde LTB Mimar Mehmet Vahip Toplantı Salonu’nda verilen eğitim çalışmasında özellikle kadınların menapoz dönemlerinde beslenme ile bağlantılı olarak nelere dikkat etmesi gerektiği ve bu sıkıntıların yaşandığı dönemde uygulanması gereken uygun, sağlıklı beslenme modelleri üzerinde duruldu. Oldukça verimli geçen eğitim çalışmasına katılanlar aldıkları değerli bilgilerden dolayı LTB ve K.T.Diyetisyenler Birliği’ne çok teşekkür ettiler.
Eğitim çalışmaları sürecek
LTB 2016 yılında da çeşitli STÖ ile işbirliği içerisinde çeşitli alanlarda hem belediye personeline yönelik hem de halkın katılacağı eğitim çalışmaları düzenlemeyi sürdürecek.

foto 1